marți, 11 aprilie 2017

Vara, papucii sunt preferatii femeilor

Indiferent de locul si momentul zilei, o femeie trebuie sa arate mereu bine atunci cand merge intr-un loc, iar de cele mai multe ori detaliile sunt cele care conteaza, cu toate ca prima data ne uitam la articolele vestimentare. Din acest motiv pantofii si gentile sunt extrem de importante, iar ele pot sa transforme radical o tinuta, chiar si una banala, intr-una fashion, aflata in ultimele tendinte ale acestui an.

Totodata, este bine stiut ca doamnele si domnisoarele fac sacrificii destul de mari pentru a avea un look impecabil iar papucii incomozi purtati ore in sir reprezinta cel mai bun exemplu in acest sens. Din fericire, aceasta nu este o solutie, iar pe piata exista numeroase modele de pantofi dama foarte comozi, chiar si cu toc, iar daca gasiti perechea potrivita, ii veti impresiona pe toti cei din jur fara prea mult efort.

Incaltamintea cu toc

Desi nu intotdeauna este comod ca o femeie sa poarte incaltaminte cu toc, in anumite situatii, este necesar un asemenea model, mai ales daca aceasta vrea sa arate impecabil, sa creeze un efect vizual de alungire sau subtiere a picioarelor. In cazul in care va regasiti in aceasta situatie, nu ar trebui sa mai stati pe ganduri si sa va achizitionati alte perechi de papuci dama daca cele pe care le aveti nu sunt potrivite sau va incomodeaza.

Incaltamintea fara toc 



Daca nu va doriti sa purtati tocuri, puteti sa mizati pe balerini, pe pantofi oxford sau pe incaltaminte dama sport, iar daca aveti geanta potrivita cu siguranta veti atrage toate privirile, fie ca mergeti la serviciu, la facultate sau la o plimbare cu prietenele. In aceasta perioada puteti sa optati pentru culori cat mai vii, iar daca va plac imprimeurile, atunci nu mai stati pe ganduri si aruncati o privire la magazinele online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu