sâmbătă, 11 martie 2017

De capuse putem scapa doar cu ajutorul specialistilor

Capusele sunt niste insecte care pot atrage numeroase probleme atat pentru animale, cat si pentru oameni, motiv pentru care este nevoie de prevenirea infestarii, in special vara, atunci cand este sezonul lor de inmultire. Insectele pot patrunde in locuinte prin intermediul animalelor care isi petrec cateva ore in aer liber, intrucat le pot prelua cu usurinta, insa acestea mai pot fi luate si atunci cand ne petrecem timpul la iarba verde.Doar specialisti

Pentru a evita toate riscurile se recomanda apelarea la serviciul de dezinsectie capuse la cele mai mici semne, deoarece specialistii dispun de experienta necesara, alaturi de echipamentele si substantele adecvate, la care persoanele fizice nu au acces. De asemenea, substantele specialistilor din domeniu sunt mult mai concentrate decat cele existente pe piata, astfel ca sunt si mult mai eficiente. Insa pana sa se ajunga aici, este mult mai simplu ca infestarea sa fie evitata prin cateva actiuni simple.

Prevenire

In primul rand ar trebui deparazitate periodic animalele de companie, cu substante speciale, intrucat prin intermediul acestora capusele nu vor avea nicio sansa de a patrunde in locuinte. In plus, o masura de protectie suplimentara este perierea cainilor sau pisicilor dupa fiecare iesire in aer liber, deoarece astfel se elimina aproape complet riscul infestarii prin intermediul animalelor. De asemenea, persoanele care sunt iubitoare de natura sunt mai predispuse la atragerea capuselor, motiv pentru care ar trebui sa scuture bine si sa spele hainele sau paturile dupa fiecare iesire in natura. Cu toate acestea, este important de stiut ca insectele pot rezista chiar si la spalarea la masina automata, insa nu vor putea face fata si uscatorului.
In situatia in care cu toate ca sunt respectate regulile de prevenire, se recomanda apelarea la serviciul de dezinsectie capuse, aceasta fiind cea mai buna modalitate prin care insectele sa fie eliminate complet, fara a exista riscul de inmultire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu