joi, 19 ianuarie 2017

Unde gasesti instalatii GPL ieftine



Soferii au fost preocupati dintotdeauna ca masinile lor sa consume cat mai putin si sa fie cat mai eficiente, acesta fiind unul dintre motivele principale pentru care sunt preferate autoturismele cu motoare Diesel si o capacitate cilindrica mai mica. In schimb, cei cu motoare pe benzina, de multe ori se orienteaza catre instalatii GPL ieftine, fiind o modalitate grozava prin care sa se poata bucura de economii semnificative, platind cu circa 40% mai putin pentru carburant in fiecare luna.

 
O varianta sigura

Majoritatea soferilor sunt preocupati de faptul ca aceste instalatii nu sunt 100% sigure, insa aceasta idee a fost formulata in anii ’90 cand au aparut primele sisteme care se instalau in service-uri obscure, si bineinteles ca exista riscul sa apara si pericole. In schimb, in ziua de azi totul se desfasoara in deplina siguranta, in service-uri acreditate RAR, cu specialisti bine pregatiti. 


Preturi bune

Cum oricine este preocupat de costuri, tarifele pentru aceste instalatii GPL sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar investitia se amortizeaza, de cele mai multe ori, in circa 12 luni. Asadar, preturile se situeaza in jurul valorii de 500 de euro pentru sistemele dedicate motoarelor comune intalnite la Volkswagen, Ford, Opel, Dacia sau altele.

Fara probleme

Aceste instalatii GPL ieftine sunt ideale si pentru faptul ca nu afecteaza deloc motorul, ba chiar ajuta sa functioneze in cele mai bune conditii, crescandu-i durata de viata cu pana la 2 ani, intrucat arderile combustibilului se fac complet si nu mai exista depuneri pe diferite componente care sa se deterioreze. Mai mult, rezervoarele sunt disponibile sub forma rotii de rezerva, motiv pentru care pot fi amplasate cu usurinta in locul acestora, pentru ca soferii sa aiba la dispozitie tot spatiul liber in portbagaj de care pot avea nevoie, iar transportul bagajelor sa nu mai reprezinte o problema deranjanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu