duminică, 16 octombrie 2016

Wild Inga, un nou magazin online pentru femei

Gentile sunt cunoscute ca fiind unele dintre cele mai apreciate accesorii de catre doamne si domnisoare, pastrand ascunse diverse obiecte. Aproape in orice imprejurare, femeile aleg sa isi completeze tinuta cu un astfel de articol, mai ales pentru a conferi un plus tinutei. De obicei, stilistii catalogheaza o doamna in functie de geanta pe care o are, facand din acest accesoriu un detaliu extrem de important.


Geanta tip sac

Geanta in forma de sac sau tip punga este o moda aparuta in ultimii 5 ani care le-a cucerit definitiv de doamnele iubitoare de frumos. De cele mai multe ori dimensiunea nu conteaza, astfel ca accesoriile pot fi purtate cu lejeritate atat ziua cat si seara, in functie de evenimentul la care participati si bineinteles, in fuctie de tinuta pe care o aveti. Anul 2016, cunoscut pentru extremele de moda intre care a oscilat, a adus in atentie gentile sac foarte mari sau pe cele extrem de mici. Daca doriti sa deveniti posesoarea unei astfel de creatii, puteti arunca o privire pe wild-inga.com pentru a va alege modelul potrivit pentru dumneavoastra.

Geanta din blana

Deoarece iarna se apropie cu pasi repezi, trebuie sa ne orientam lista de cumparaturi catre blanuri sau alte materiale textile asemanatoare, specifice acestui anotimp. Pentru ca nu este necesar sa ne limitam doar la imbracaminte, incaltaminte sau accesorii precum manusile si caciulile, putem opta pentru o geanta croita dintr-un astfel de material. Fie ca va doriti sa aiba insertii, manere sau chiar sa aiba captuseala din blana ecologica, wild-inga.com va propune o serie de modele care sigur va vor atrage atentia.

Transportul

In ceea ce priveste acest aspect, aveti motive de bucurie pentru ca puteti obtine un produs unicat, confectionat cu o deosebita atentie, cu transport gratuit, daca valoarea comenzii este mai mare de 550 RON. De asemenea, accesoriile pot fi personalizate un mesaj special sau chiar cu numele fericitei posesoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu