vineri, 24 iunie 2016

Posibilitatile de Cazare din Turda

Cu o populatie de sub 100.000 de locuitori, Turda este un oras modest din judetul Cluj, care atrage insa un numar important de turisti in fiecare an, prin istoria sa bogata de peste 800 de ani, dar si prin frumusetile locului. Fiind un oras atat de mic, in Turda este mai dificil sa gasesti cazare, iar hotelurile si pensiunile sunt putine, dar si costisitoare, motiv pentru care majoritatea turistilor aleg sa se cazeze in localitatile invecinate unde tarifele sunt mai accesibile.


Cu toate acestea, daca va doriti sa vizitati Turda si sa fiti cazati chiar in inima orasului, acum nu mai trebuie sa scoateti din buzunar cel putin 150-200 de lei pentru o noapte la un hotel de 2-3 stele, ci este suficient sa optati pentru inchirierea unui apartament in regim hotelier, sistem ce promite preturi mult mai avantajoase, insa si alte cateva beneficii pentru oaspeti. Datorita regimului hotelier, cazarea ajunge sa coste chiar si cu 40% mai putin decat in mod normal, iar turistii vor avea la dispozitie o suprafata mult mai mare in care sa se relaxeze. O simpla camera de hotel dispune de un spatiu de circa 12 metri patrati, pe cand suprafata unui apartament variaza intre 40 si peste 100 de metri patrati, in functie de numarul camerelor.

Avantaje


Lista avantajelor continua prin faptul ca acest sistem asigura intimitatea pe care o doreste foarte multa lume in vacanta, iar lipsa membrilor staff-ului hotelier poate reprezenta un adevarat avantaj pentru unii. De asemenea, datorita prezentei bucatariei proprii, ce poate fi utilizata oricand, oaspetii isi vor putea gati de fiecare data cand isi doresc, fara a mai apela la restaurantele din oras, aspect care aduce si mai multe economii. Iubitorii de animale au motive de bucurie, deoarece cele mai multe apartamente ce se inchiriaza in regim hotelier permit gazduirea animalelor de companie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu