marți, 24 mai 2016

Alegerea tamplariei - un moment crucial

Datorita faptului ca tot mai des apar noi cladiri in marile orase ale tarii, aceasta piata a constructiilor este intr-o continua imbunatatire. Alegerea tamplariei este una dintre etapele de final ale constructiei unei cladiri, insa este o etapa foarte importanta.


Acest material metalic se afla in topul preferintelor constructorilor, alaturi de PVC, intrucat promite numeroase avantaje. In primul rand, performanta termica deoarece variatiile de temperatura nu sunt mari, astfel ca incalzirea este mai usor de efectuat, la fel si racirea, facandu-se economii atat pe perioada verii, cat si a iernii.

Durabilitate 


Aluminiul este un material rezistent la coroziune, care nu impune o mentenanta costisitoare, rezistenta la conditiile meteo extreme si la variatiile de temperatura, intre -50 de grade si +110 grade. Spre deosebire de multe alte materiale, acest metal nu se va deteriora, nu va crapa si nu se va deforma de-a lungul timpului, asigurand o durata mare de viata.

Accesibilitate si design

Sistemele de tamplarie din aluminiu sunt mai accesibile din punct de vedere financiar decat alte sisteme, in timp ce clientii isi pot pune imaginatia la contributie deoarece materialul poate fi pregatit in functie de preferinta. Aluminiul ofera o gama vasta de posibilitati, de la cel mai economic, pana la cel mai elaborat sistem, pastrand in acelasi timp performantele termice.

Finisaje

Optiunile de finisaj se asigura ca ferestrele si usile din aluminiu se pot potrivi cu fiecare decor. Culoarea aplicata pe material este foarte rezistenta si nu trebuie reaplicata periodic. De asemenea, se poate aplica si un material special pentru a spori rezistenta la coroziune si extinzand durata de viata pana la 50 de ani a acestor sisteme de tamplarie.

Reciclabilitate


Aluminiul este un material 100% reciclabil intrucat datorita duratei lungi de viata poate fi refolosit ori de cate ori este nevoie si la alte constructii, fiind cel mai prietenos metal cu mediul inconjurator.